V E-BOOKU ZAZNÍ TYTO INFORMACE:
Co je to kvalita, jak se zákazníci rozhodují při výběru potravin
Co je zdravá a zdraví prospěšná potravina?
Etikety potravin, označování potravin
Alergeny, jejich značení a preventivní označení stop
Nutriční hodnoty na potravinách
Aditiva a podmínky použití FÉR POTRAVINA
Energie a makroživiny
Nákup potravin a jeho zásady Výběr vhodných potravin – zelenina, ovoce, pečivo, cereálie, kaše, těstoviny, rýže, vločky, mouky, sušené ovoce, ořechy, semínka, oleje, luštěniny a výrobky z nich, alternativy masa, maso, ryby, rybí konzervy, šunky, mléko a mléčné výrobky, vejce, rostlinné nápoje, dochucovadla, koření, proteinové tyčinky, proteiny, sladidla, …
Pár vět o Nutri-score TIPY na e-shopy a kvalitní obchody