Chcete zhubnout a už nechcete jen zkoušet a zkoušet, ale opravdu zhubnout?
Chcete umět připravovat výborná a rychlá jídla, se kterými hubnutí půjde o to snadněji?
Potřebujete povzbudit a pomoci, když na Vás půjdou pochyby a splín?
Chcete přestat nálepkovat jídlo jako zdravé a nezdravé a přestat si vyčítat chyby?
Hubnutí není o zákazech!!!
Zakládám si na indiviuálním přístupu, přidej se do party spokojených klientů, pro které už jídlo není stres a jsou sebevědomí a spokojení...!
Ani nevíte, jak moc Vám rozumím, co prožíváte, když hledáte odborníka, co Vás povede za zdravějším já, bez rizika, že zhubnete a zase přoberete, nebo Vás program vyjde na desítky tisíc korun a hromady zbytečných doplňků...
Zdraví nemá být vyváženo vydíráním, že bez drahých doplňků to nejde... Jak to vím? Protože žiji podle jednochuchých pravidel!
K nim vedla má životní cesta...
Jako malá holka jsem jídlo a co nám dá moc neřešila, na základní škole jsem jídlem řešila své emoce a celkově to není období, na které vzpomínám ráda. Na druhou stranu i díky tomuto období lépe chápu, čím si Vy procházíte dnes a denně ...
Na střední škole s rozmachem internetu jsem byla ve spleti nepravdivých informací, co vše v jídle může ublížit, jak je mléko nezdravé, lepek, cholesterol,…
Kde je pravda, co je výmysl, jak se v tom všem vyznat?
Strach jsem vyměnila za pochopení...
Mé studium na VŠ mělo tím pádem jasnou cestu...
V roce 2009 jsem nastoupila do studia oboru Technologie potravin na Mendelově univerzitě v Brně.
Obor mě hned od začátku nadchnul a úplně mi převrátil pohled na svět potravin.
Je neskutečné, jak vše spolu úzce souvisí a jak vlastnosti potravin ovlivní nejen kvalitu, ale i konečnou chuť potraviny.
A také mi to dalo osvětu, že málo, co se dozvíme na internetu je pravda... Naučilo mě to kriticky myslet a rozlišit, které informace jsou relevantní,...
Tento obor mě mnohé naučil, ale stále se ve mně objevovaly otázky, jak potraviny působí na náš organismus a jak ovlivnit své zdraví tím, co jíme.
Na toto mi právě pomohl odpovědět obor Ekotrofologie.
Z německého převzatého významu se dá přeložit jako specialista na výživu. Díky tomuto oboru jsem pochopila vše, co nás a naše zdraví ovlivňuje.
Naučila jsem se, jak lidem pomoci s výživou. Komplexně. Základ mojí práce.
Při tomto studiu jsem souběžně studovala na Veterinární a farmaceutické univerzitě obor Jakost a zdravotní nezávadnost potravin, znalosti jsem navýšila o legislativu a jakost z jiného pohledu – a to pohledu kontrolora kvality a hygieny.
Zároveň se studiem jsem rok strávila i praci v potravinářském průmyslu jako kontrolor kvality a vývojový specialista. Věděla jsem ale podvědomě, je hlídat normy a byrokracie není pro mě.
Měla jsem i několik krásných nabídek jít do výzkumu, studovat doktorát a tím pádem působit i jako akademický pracovník na univerzitě. Moc jsem byla za tyto možnosti poctěna, ale cítila jsem, že více se realizuji s Vámi, lidmi, co potřebuji vést a budovat si návyky, než laboratoř...
Aby moje schopnosti našly cestu k Vám a vyřešila Vám, co jsem řešila před odchodem na VŠ já... Pochopit a před Vám to!
Zní to jako klišé, ale opravdu jídlo je pro mě dar, radost a ne zákaz a stres.
A denně se mi to vrací v dobrém: když vidím výsledky, jak jsou mí drazí klienti spokojení, jak vidím ten progres, ne jen navenek. Uvnitř se dějí ještě větší věci. Když mi klient poděkujete za zlepšení zdravotního stavu, je to pro mě pocta.
Každý klient je pro mě jedinečný, má svou cestu a to mě baví.
Jak se Vám líbí představa změnit to, co Vás trápí?
Co nyní můžete udělat?
Stačí se objednat níže přes odkaz
Moc se na Vás těším
vytvořil www.pixelhouse.cz