Výživová poradkyně Mgr. Ing. Markéta Rozinková - změňte svůj život - O mně




Mgr. Ing.
Markéta Rozinková

Akreditovaná nezávislá výživová poradkyně

Chceš zhubnout?

Nedaří se ti vybírat kvalitní potraviny?

Ztrácíš po chvíli změny motivaci?

Vyčítáš si mlsání a nedokážeš si odpustit některé požitky?

Myslím, že to máš v hlavě nesprávně nastavené.

Hubnutí není o zákazech!!!

Zakládám si na indiviuálním přístupu, přidej se do party spokojených klientů, pro které už jídlo není stres...

Proč si vybrat právě mě?

Jedna vysoká škola mi nestačila, tak mám v oboru výživy a kvality potravin rovnou 2

A studuji pořád něco

Pomocí koučinku objevíš své možnosti a zašlapeš překážky do země

Jsem právem pyšná na cestu a úspěchy svých klientů, mrkni

Nevyznáš se v bludišti obchodů? Pojď tam se mnou a do 15 minut budeš venku

On-line schůzky z Londýna, nebo Grazu? Jasně

Potřebuješ jídelníček, který ti přípravu usnadní a bude ti chutnat?

každý potřebuje své, na mě je napočítat ti dostatek jídla a rozpočítat potřebné vitaminy, minerální látky a makroživiny, na Tobě je říct mi, kolikrát denně chceš jíst a co máš a nemáš rád/a. I klasická a tradiční jídla patří do jídelníčku. Jen je správně připravit.

Chceš pravidelnou kontrolu progresu?

využij mé výhodné balíčky

On-line podpora

- pro konzultaci kdykoliv je potřeba

E-booky a webináře

Něco už mám za sebou, i když v duši je mi stále 20

Kurzy z Fitness institutu

- výživa sportovců, koučink pro výživové poradce

IMV kurzy

- moderní výživa, doplňky stravy, lymfologie pro nutriční terapeuty

Státní zkouška výživového poradce – září 2019

jen tak pro radost

Obor Technologie potravin/Mendelova univerzita v  Brně 

- znalost z výroby potravin, chemie potravin i znalosti z problematiky zemědělství

Obor Ekotrofologie/Mendelova univerzita v Brně 

- nutriční specialista; podrobné znalosti o anatomii a fyziologii člověka, molekulární biochemii a genetice, znalost problematiky nutričního poradenství a individuálního poradenství při léčbě metabolických onemocnění, tvorba stravovacích plánů na míru

Obor Bezpečnost a kvalita potravin na Veterinární a farmaceutické univerzitě v Brně

- hygiena, kvalita a ochrana krajiny a zvířat

Praxe v potravinářském oboru

Znalost certifikátů kvality v chodu potravinářských firem - BRC, IFS, ISO 9001, ISO 14001, HACCP

Soukromá praxe v poradenství od roku 2014

 

Měla jsem v dětství několik představ, co bych chtěla v dospělosti dělat:  pomáhat lidem být zdraví a šťastní, být spisovatelka, být učitelka,... Vše se mi nakonec splnilo...
I ty můžeš mít vše, co chceš.. Krok za krokem...

Moje cesta za úspěchem...

Ani nevíš, jak moc ti rozumím, co prožíváš... Také jsem si tím prošla...

Jako malá holka jsem jídlo a co nám dá moc neřešila, na základní škole jsem jídlem řešila své emoce a celkově to není období, na které vzpomínám ráda. Na druhou stranu i díky tomuto období lépe chápu, čím si Ty procházíš dnes a denně ...

Na střední škole s rozmachem internetu jsem byla ve spleti nepravdivých informací, co vše v jídle může ublížit, jak je mléko nezdravé, lepek, cholesterol,…

Kde je pravda, co je výmysl, jak se v tom všem vyznat? 

Strach jsem vyměnila za pochopení...

Mé studium na VŠ mělo tím pádem jasnou cestu...

V roce 2009 jsem nastoupila do studia oboru Technologie potravin na Mendelově univerzitě v Brně.

Obor mě hned od začátku nadchnul a úplně mi převrátil pohled na svět potravin.

Je neskutečné, jak vše spolu úzce souvisí a jak vlastnosti potravin ovlivní nejen kvalitu, ale i konečnou chuť potraviny.

A také mi to dalo osvětu, že málo, co se dozvíme na internetu je pravda... Naučilo mě to kriticky myslet a rozlišit, které informace jsou relevantní,...

Tento obor mě mnohé naučil, ale stále se ve mně objevovaly otázky, jak potraviny působí na náš organismus a jak ovlivnit své zdraví tím, co jíme.

Na toto mi právě pomohl odpovědět obor Ekotrofologie.

Z německého převzatého významu se dá přeložit jako specialista na výživu. Díky tomuto oboru jsem pochopila vše, co nás a naše zdraví ovlivňuje.

Naučila jsem se, jak lidem pomoci s výživou. Komplexně. Základ mojí práce.

Při tomto studiu jsem souběžně studovala na Veterinární a farmaceutické univerzitě obor Jakost a zdravotní nezávadnost potravin, znalosti jsem navýšila o legislativu a jakost z jiného pohledu – a to pohledu kontrolora kvality a hygieny.

Zároveň se studiem jsem rok strávila i praci v potravinářském průmyslu jako kontrolor kvality a vývojový specialista. Věděla jsem ale podvědomě, je hlídat normy a byrokracie není pro mě.

Měla jsem i několik krásných nabídek jít do výzkumu, studovat doktorát a tím pádem působit i jako akademický pracovník na univerzitě. Moc jsem byla za tyto možnosti poctěna, ale cítila jsem, že více se realizuji s Vámi, lidmi, co potřebuji vést a budovat si návyky, než laboratoř...

Aby moje schopnosti našly cestu k Vám a vyřešila Vám, co jsem řešila před odchodem na VŠ já...

Praxe od roku 2014 v mé poradně mi dala spoustu cenných zkušeností a informací, které i díky Vám mohu předávat dál...

Díky studiu i praxi jsem si vyřešila své - jsem nezávislá, objektivní, dovzdělávám se, mám svůj životní styl, jsem zdravá a spokojená...

Zní to jako klišé, ale opravdu jídlo je pro mě dar, radost a ne zákaz a stres.

A denně se mi to vrací v dobrém: když vidím výsledky, jak jsou mí drazí klienti spokojení, jak vidím ten progres, ne jen navenek. Uvnitř se dějí ještě větší věci. Když mi klient poděkujete za zlepšení zdravotního stavu, je to pro mě pocta. 

Každý klient je pro mě jedinečný, má svou cestu a to mě baví.

Jak se ti líbí představa změnit to, co tě trápí?

Líbila by se ti spolupráce se mnou? Skvělé!!!

Co nyní můžeš udělat Ty?

Stačí se objednat níže přes odkaz

Moc se na Tebe těším