Jak rozpoznat v supermarketu opravdu zdravé potraviny? A jak se orientovat v různých značeních?
Zakupte si záznam webináře.
Jde o opravdu obsáhlé téma, které občas dělá problém i těm, kteří se o zdravé stravování zajímají delší dobu.
Zjistíte, jak správně číst potraviny i jak se orientovat v nutričních hodnotách.
Naučíte se rozpoznávat různá značení zdravých potravin a budete vědět, co všechno lze vyčíst z informací na obale (a že je toho opravdu hodně!).
Nakonec se dozvíte, podle čeho a jak se rozhodnout, co je pro vás to pravé.Na co vše se v rámci webináře zaměříme?
Pečivo, mouky, rýže, těstoviny, obiloviny a kaše
Luštěniny a výrobky z nich
Zdravé mlsání
Maso
Mléko a mléčné výrobky
Ryby
Uzeniny
Koření
Ovoce
Zelenina
Nápoje a minerální vody
Doplňky a proteiny
Jediné opravdové bohatství je naše zdraví a bohatství vnímejte ve vašem vzdělání.
Cena za webinář: 499 Kč. Máme omezený počet míst.Po platbě Vám bude záslán videozáznam pomocí úschovny.
Více o lektorce
Mgr. Ing. Markéta Rozinková je akreditovaná výživová poradkyně, která na vysoké škole vystudovala Technologii potravin a také další dva obory jako jsou Bezpečnost a kvalita potravin a Ekotrofologie (nutričního specialistu). Své odborné znalosti uplatňuje už mnoho let jako nutriční specialista, který pomáhá lidem dosahovat jejich cílů zdravým a udržitelným životním stylem. V současné době se podílí na vývoji a výrobě doplňků stravy a spolupracuje s významnými výrobci.Mgr. Ing. Markéta Rozinková se snaží edukovat společnost šířit informace o kvalitních potravinách – protože tmavé pečivo nutně neznamená kvalitní pečivo. Svou soukromou praxi v poradenství vede od roku 2014, má praxi v potravinářském oboru a má přehled o certifikátech kvality v chodu potravinářských firem (BRC, IFS, ISO 9001, ISO 14001, HACCP).
vytvořil www.pixelhouse.cz